Ansvarsfraskrivelse

Triply.dk er en uafhængig og gratis service, som hjælper folk med at finde de bedste og billigste rejsetilbud. Vores tilbud på hotel, flybilletter og pakkerejser bliver fundet ved at lave manuelle søgninger hos forskellige rejseselskaber og rejsebureauer, hvor vi herefter samler de bedste tilbud her. Når du benytter dig af vores tilbudslinks på artiklerne, vil du blive videresendt til den valgte tredjepartsleverandørs hjemmeside eller mobilside, hvor tilbuddet stammer fra. Her vil du have mulighed for at lave en reservation. Vi er ikke ansvarlige for vilkår for brug eller privatlivspolitikker på disse hjemmesider eller mobilsider, hvor du foretager din reservation.

Triply.dk er ikke et rejsebureau eller et rejseselskab, og vi kan derfor ikke garantere for gyldigheden af disse tilbud, eller eventuelle fejl. Oftest er tilbuddene kun gældende i kortere perioder eller i begrænset omfang. Såfremt der måtte opstå problemer eller spørgsmål, bedes du rette henvendelse til det hotel, flyselskab eller rejseselskab, som er udbyder af det pågældende tilbud.

Triply.dk tager forbehold for fejl og mangler på dette website. Triply.dk er ikke ansvarlig for indholdet på andre websteder, som der linkes til eller informeres om på denne hjemmeside.

 

Ophavsret

Alt materiale på Triply.dk er beskyttet ifølge den danske lov om ophavsret. Der må ikke benyttes tekster, data eller grafik fra Triply.dk, uden en aftale med ejeren. Brud på ophavsretsloven er strafbart. Ønsker du at benytte vores materiale eller brand, er du velkommen til at kontakte os her.