9 DAGE I VIETNAM FOR KUN 5.380 KR. INKL. FLY, HOTEL OG MORGENMAD

I dag har vi fundet et lækkert tilbud til sagnomspundne Vietnam. Her overnatter man i 9 dage i hovedstaden, Hanoi. Byen i sig selv byder på rigtig mange kulturelle oplevelser. Men der er også rigeligt at opleve udenfor byen. Vi anbefaler især, at man benytter et af de mange rejsetilbud ud til Ha Long Bay, som er et særsyn i sig selv. Det er muligt at booke dagsrejser flere steder i byen. Selve rejsen finder sted i midten af november, og man flyver fra København. Her fra går turen til Moskva, hvor man skifter til flyet, som flyver mod Hanoi. Prisen er 5.380,50 kr. pr. person, og med i det får man fly tur/retur, 4 stjernet hotel, samt morgenmad på hotellet. Rigtig god tur 🙂

HOTELLER I HANOI

Trivago har vi fundet hotellet, May De Ville City Centre, som ligger centralt placeret i Hanoi centrum. Her er der rig mulighed for at udforske den spændende by, eller tage på dagsrejser udenfor byen. Hotellet har fitnesscenter, spa og restaurant. Desuden følger der kontinental morgenmad med i prisen.

*Det er sagtens muligt at finde billigere alternativer til dette hotel. Se alle hoteller i Hanoi på Trivago her.

FLY TIL HANOI

Dato: 13 november – 23 november (10 dage)
Udrejse: København –> Moskva –> Hanoi
Hjemrejse: Hanoi –> Moskva –> København

BEMÆRK: Udrejsen er den 13 november. Men på grund af den lang flytur, er man først i Vietnam mandag den 14 november kl.09:00. Derfor er det vigtigt, at man også først booker sit hotel fra den 14 november 2016.

PRIS I ALT

HOTEL: 2.635,00 KR. (2 PERS)

FLY: 4.063,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 5.380,50 KR.

Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
No Comments Yet

Comments are closed