7 DAGE I MARMARIS FRA 2.249 KR. INKL. FLY, 3* HOTEL OG ALL INCLUSIVE

I dag har vi fundet en billig pakkerejse til den Tyrkiske badeby, Marmaris. Byen er placeret på den Ægæiske kyst nær den græske øverden, hvilket er et af de smukkeste steder i Tyrkiet. Marmaris byder blandt andet på en lang strand, hvor man kan nyde de 30-35 grader, som der normalt er i Tyrkiet i august måned. Derudover finder man en charmerende lystbådehavn, mange restauranter og barer samt shoppinggader. Så alt i alt er der noget for en hver smag i den dejlige by.

HOTEL

Rejsen er en samlet pakkeløsning, som udbydes igennem Sunweb. Her får man fly tur/retur fra enten Billund eller København. Dertil kommer et ophold i 7 dage på det 3 stjernede Hotel Begonville, som er med All Inclusive. Det ligger kun 250 meter fra stranden og har et godt poolområde med swimmingpool, separat børnepool og solterrasse. Desuden er der også mulighed for at benytte hotellets tyrkiske bad, hvor man også kan få massage.

PRIS I ALT

Turen er en samlet pakkeløsning, og priserne starter fra kun: 2.249,00 kr.* pr. person med afgang flere gange i august.

*Den anførte pris er for 2 personer med afrejse fra Billund den 11 august. Priserne ændrer sig alt efter, hvor mange rejsende der er.
Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
No Comments Yet

Comments are closed