14 DAGE I LOS ANGELES. FLYV DIREKTE FOR KUN 2.363 KR!

Lige nu har du muligheden for at flyve billigt og direkte til Los Angeles i slutningen af september. Byen er et must-see og mange rejser dertil for filmattraktionerne i Hollywood. Men Los Angeles er også rig på shopping-muligheder, museer, parker, fantastiske strande og en lang række musik- og sportsbegivenheder. Så der er noget for en hver smag. Selvom man rejser i slutningen af september, så er der stadig rigtig varmt i byen. Gennemsnitsgraderne i september ligger på +21 grader, så du vil stadig have mulighed for at nyde vejret og vandet på den verdenskendte Venice Beach.

HOTELLER I LOS ANGELES

Trivago har vi fundet hotellet, Comfort Inn Near Old Town Pasadena, som ligger i nærheden af attraktioner som Universal Studios Hollywood og Dodger Stadium, samt 13 km fra centrum af Los Angeles. Der er rig mulighed for at tage offentlig transport ind til byens centrum, samt til den verdenskendte Venice Beach.

*BEMÆRK: Man kan sagtens komme til at bo mere centralt i Los Angeles. Men så bliver prisen selvfølgelig bare lidt højere for den samlede rejse. Se alle hoteller i Los Angeles her.

FLY TIL LOS ANGELES

Dato: 21 september – 5 oktober (14 dage)
Udrejse: København –> Los Angeles
Hjemrejse: Los Angeles –> København

PRIS I ALT

HOTEL: 11.127,00 KR. (2 PERS)

FLY: 2.363,00 KR. (PER PERSON)

TOTAL PER PERSON: 7.926,50 KR.

Ved brugen af Triply.dk accepterer du vores vilkår. Du kan læse vores vilkår her.
No Comments Yet

Comments are closed